Poradňa Eliptické trenažéry


Autor: | Vložené: 24.08.2016 000 08:44 | Témy: Poradňa Eliptické trenažéry

Aký eliptický trenažér kúpiť

Dobrý deň prajem, zvažujeme kúpu trenažéra a chceme sa spýtať, aký by ste nám odporučili. Ja mám výšku 163 cm/70 kg a partner 189cm/80 kg. V mnohých odborných článkoch sme sa dočítali, že pre nižšie postavy sa odporúča menší rozteč nášlapov. Nikde sme sa však nedočítali ako presne sa meria rozteč - sú to vnútorné hrany nášlapov, od stredu do stredu nášlapov atď. Zatiaľ sa rozhodujeme medzi viacerými trenažérmi, ale pomoc a odporúčanie odborníkov by nám pomohli. Ďakujeme.

  • 24. augusta 2016 - Oficiálny zástupca obchodu FITNESS STORE

    Dobrý deň,

    vzhľadom na to, že je veľký rozdiel medzi výškami vašich postáv, odporúčam trenažér so zotrvačníkom v prednej časti. Tento typ konštrukcie má dlhší a nižší krok (prirodzenejší - ergonomickejší) a samozrejme menší rozteč nášlapov.

    Odporúčal by som napríklad model americkej značky XTERRA:

    https://www.fitness-store.sk...

    prípadne vyššiu modelovú radu s elektronicky nastaviteľným krokom. Tento model umožňuje zmeniť dĺžku a výšku kroku. V praxi si tak trenažér môžete každý prispôsobiť svojej postave.

    https://www.fitness-store.sk...

    S pozdravom

    Michal Trnavsky
    Expert na fitness hardware
    www.fitness-store.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
  • 24. augusta 2016 - Oficiálny zástupca obchodu Fitshop.sk

    Dobrý deň,
    pre každú výšku postavy je vhodné iné nastavenie nášľapných plôch a vzhľadom k rozdielnym výškam (rozdiel 26 cm) doporučujeme univerzálnejšie eliptické trenažéry, ktoré jednoduchým spôsob (prestavením nášľapných plôch) viete komfortne využívať spolu s manželom.

    Jedná sa o veľmi kvalitné eliptory značky KETTLER vyrobené v Nemecku, ktoré sú veľmi spoľahlivé a obľúbené u zákazníkov po celom svete, konkrétne:

    Kettler UNIX P
    http://www.fitshop.sk...

    Kettler UNIX E
    http://www.fitshop.sk...

    Je možnosť zakúpenia trenažéra aj s predným zotrvačníkom, ale nie je pre Vás nutnosťou, skôr sa obávame, že pre Vás by sa mohol zdať trochu väčším, nakoľko sú to mohutnejšie/masívnejšie trenažéry, ktoré okrem iného potrebujú aj viac miesta. Z týchto trenažérov by sme doporučili:

    Kettler SKYLON 3
    http://www.fitshop.sk...

    Kettler SKYLON 5
    http://www.fitshop.sk...

    Dúfam, že sme Vám aspoň čiastočne pomohli vo výbere. Ak by ste potrebovali poradiť, tak nás neváhajte kontaktovať telefonicky, emailom, online podporou. Veľmi radi Vám pomôžeme vo výbere.

    S pozdravom
    Tomáš Novotný
    www.fitshop.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.