Najnovšie recenzie zo sekcie Eliptické trenažéry
- spokojnosť
- Možnosť cvičenia doma.
Nákup športového náčinia odporúčam pre možnosť cvičiť v domácom prostredí.
Pre firmu odporúčam skvalitniť komunikáciu cez telefón.
- jednoduchá montáž
- výborná cena
- veľmi tichý chod
Po prečítaní recenzií som sa rozhodla pre tento produkt a neľutujem. Určite odporúčam. Výborná kvalita za primeranú cenu.
- Tichý chod, stabilný, množstvo elektronický nastavitelných programov
- Zatiaľ nič
Kvalitný výrobok
- Super
celkovo som spokojna s produktom, co som ocakavala ,dostala.odporucam tento produkt, za cenu dostanete kvalitny vyrobok.Sice ho pouzivam len 2 tyzdne ale si myslim ako vydim konstrukciu nebudem mat snim problemy
Eliptický trenažér mám len týždeň, zatiaľ som spokojná. Je ťažký, teda celkom pevný, tichý, rýchlo sme ho zložili podľa návodu.
Perfektný stroj. Po asi dvoch týždňoch používania - maximálna spokojnosť.
- Dobrá cena, stroj spĺňa to čo požaduje.
- Neviem o nich.
- Tichy chod.
- Stabilita.
- Jednoduche zlozenie
- Zatial nic.
Kvalitny stroj za primeranu cenu
- pomer cena/kvalita
- skutočne veľmi tichý
- pomerne krátky a vysoký krok, ale to aj bolo uvedené vo vlastnostiach produktu na nete
- životnosť uvidíme
odporúčam
- tichý chod stroja máme ho v obývačke pri cvičení neruší iných
- dobre sa na ňom cvičí - cvičím 1-2 denne ( predtým som mala iný nemohla som ho z dôvodu hlučnosti mať v obývačke ),
- cvičí na ňom aj manžel, on by uvítal dlhší krok ( pre mňa je super ) ale ináč je spokojný.
- korekcia nerovnosti podlahy - nastavovanie zadnými kolieskami
- masívna pevná konštrukcia
- pri cvičení stupáky na nohy vydávajú taký jemný praskavý zvuk, čo pôsobí pre mňa rušivo, manžel má veľkú nohu a väčšiu záťaž :) pri jeho cvičení ten zvuk nie je
- doporučujeme pri skladaní použiť vazelínu, prvý krát sme skladali bez vazelíny, stroj vydával výrazný trecí zvuk, manžel ho rozobral a navazelínoval poskladal znovu a ide tichučko.
- Tichý, mohutný stroj... Určite odporúčam....Máme síce 2tyzdne...Ale verím,že poslúži dlho
- Držiak na vodu mi chýba..
- je to dobrý stroj , som s ním spokojná, jednoducha sa na nom cvičí a je tichý
Zobrazujem 301 - 320 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Ďalšie »