Najnovšie recenzie zo sekcie Eliptické trenažéry
- Dostatocná stabilita, hmotnost stroja cca 40kg.
- Po spravnom dostiahnuti skrutiek nic nehrka a nevrzga.
- Vyhoda aj nepohyblivych rukovati, ktore meraju pulz (je otazne ci aj spravne).
- Stroj celokovovy, plast je jedine na kryt zotrvacnika, ktryty klbov a rukovate maju prijemny tvrdy "penovy" povrch vhodny na utieranie po cviceni.
- Pre menej zrucnych bude asi mensi problem to poskladat, aj ked navod je zrozumitelny a da sa skladaj aj podla obrazkov, ak si predom ocislujete skrutky :)
- Ak sa rozhodujete pre pristroj kvoli digitalnemu meraku, tak to nerobte, pristroj meria zle kilometre, kalorie, prejdenu vzdialenost a podla toho aj rychlost. Na 100m je potrebných 22 otacok padalov a to je blbost. Podla toho je 1 otacka na bicykli vzdialenost 4,5m, na chodzu 22 krokov na 100m. Meranie spalenych kalorii je tiez zle, ukazuje cca 20kalorii na 1km a vobec nezalezi od stupna zataze ci tepu srdca (mozno tak 20 kalorii na 22 krokov). Spravne meria len cas cvicenia.
- Po prejdenej urcitej vzdialenosti pocut mierne tukanie v zotrvacniku, co vsak nenarusa cinnost stroja.
Brzda ma 8 stupnov a jej regulacia nema vplyv na digitalny meraci pristroj.
Tichy chod, pri ktorom sa da pocuvat hudba ci televizor.
Je potrebne ratat so vzdialenostou cca 145cm na umietnenie mierne rozmerneho pristroja.
Robustne a pevne prevedenie aj pre hmotnejsich ludi.
Je otazne, ci by nepostacil aj lacnejsi model.
za tie peniaze dobrý, neškrípe je tichý.
- všetko
- nie je vhodný na intenzívne cvičenie
- neskutočne hlučný !!!
- rozpadáva sa
- na dispej nie je vidno
- ukazuje blbosti
Toto bola najväčšia hovadina čo som kedy urobila - že som si kúpila tento stroj. Na začiatku bol trochu hlučnejší ale dalo sa vydržať - film som si pustila trocha hlasnejšie a bolo. Po týždni začal brutálne vŕgať - nepomáhalo ani premázávanie a uvoľnovanie šróbov - to som už filmy musela počúvať na slúchadká - a myslím že susedia začali pridávať zvuk na TV. Po mesiaci sa začalo zaťažové koleso heblať zo strany na stranu - pri šlapaní to vydávalo neskutočný hluk (po rozobraní bolo vnútorne ,,ložisko" úplne vydrané) - no a v tomto stave sa už na ňom nedá vážne cvičiť. Musím však priznať, že sme na ňom dosť intenzívne cvičili spolu 3-4 hod denne 6-7 dní v týždni, no aj tak by som povedala že by to malo vydržať dlhšie. Rozhodne teraz idem investovať do podstatne drahšieho kusu.
- pevná konštrukcia
...jeden z najlepších...
- Tichý chod. Môžete si pri cvičení vybrať vlastný program, ktorý vám vyhovuje.
Nepoužívam ho ešte dlho, ale zatiaľ som max. spokojná.
- Slovensky vyrobok s vela funkciami
- posobi robustne, stabilne a kvalitne(tak dufam ze aj je)
- Slaby a neprehladny opis displeja
- pre mna ako zaciatocnika bez skusenosti chyba treningovy plan ci aspon lepsi popis programov
- na plnohodnotne vyuzitie tohoto super stroja
Keby sa odstrania tieto drobne nedostatky ,tak maximalne vyuzitie stroja by sa rovnalo maximalnej mojej spokojnosti
- super
super
- veľký vyber záťažových programov
- za tu cenu by som čakal trošku menej vrzgania plastových častí
za tu cenu by som čakal trošku menej vrzgania plastových častí, zatiaľ som spokojný na takých 80%
- Tichý chod,dobrá stabilita,prehľadný display,jednoduchý na ovládanie,dobrý návod na zloženie
- Zatial tichy chod
- tichý
- spolahlivý
funguje ako má,dobre sa na ňom zapotí . trošku pískalo v pravom pedály,ale po chvíli to prestalo a od vtedy je ticho mame ho 7 dni,zatial spokojnost.
Perfektný, veľká spokojnosť
- Vhodný pre rôzne výšky postavy, ergonomický, robustný, kvalitná mechanika
- Pri skladaní plechov jedna diera nebola presná. Použil som kruhový pilník.
Produkt som si vybral kvôli vysokej nosnosti, indukčnému brzdeniu, vlastnému zdroju vrátane ventilátora.
Elektronika ma milo prekvapila.
Bezproblémové používanie.
Odporúčam.
Kúpil som za najnižšiu cenu v Heureke a neľutujem. Na montáž treba počítať aspoň 2 hodiny, ak ste šikovný.
- tichý chod
- má všetko, čo som očakával
všetko na jednotku
- Tichý chod
- Merače pulzu na rúčkach
- Nič neklepe ani nevŕzga
- Zatiaľ nič
Produkt som si vybral na základe hodnotenia a ceny a oplatilo sa.
- Zatiaľ dobrý, nevŕzga, prišiel v poriadku
- Dosť sa zložito skladá
Na domáce posilňovanie stačí, vyzerá byť pevný, uvidíme po čase
- Ja som maximalne spokojna. Slape ako hodinky.
- Zatial nic.
Odporucam na doma stroj ako stvoreny. Nezaberie vela miesta a nieje hlucny. Lahke zlozenie...
- Ostatné
- Nosnosť
- Stabilita
- materiály
Nie som natoľko bohatý, aby som mohol kupovať šmejdy ...
a ešte sa na tom zabiť ..
Spartan Performance
Pridané: 21. apríla 2015
(naposledy upravené 21. apríla 2015)
Zakúpený v eFitness.sk
s produktom som spokojná. Zatiaľ ho mám krátko, ale zdá sa, že ho budem denne využívať.
Zobrazujem 321 - 340 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19 Ďalšie »