Najnovšie recenzie zo sekcie Eliptické trenažéry
- pekný dizajn, nízka cena, 8kg záťažové koleso,
- stroj sa pri cvičení pohybuje, plast pod nohami sa šmýka,
- pri montáži je problém zapojiť ťažné lanko,
nízka cena, pekný dizajn, horšia stabilita a šmykľavý povrch, drahšie modely sú podstatne lepšie na cvičenie ale drahé.
spokojnosť s produktom
- vynikajúci pomer cena / výkon,masívna oceľová konštrukcia,
- guličkové ložiská,indukčná 40 stupňová a dostatočne veľká zaťaž,integrovaný generátor bez baterií a napájania,tichý a hladký pohyb,prehľadný displej.
- Hrudný pás dodaný po reklamácii, po dvoch mesiacoch.
Profesiálny produkt v primeranej cene v pomere k výkonu, vyhovuje po všetkých stránkach.
- moj prvy dojem je velmi dobry
- kvalitne plasty,priehladny displej pocitaca
- tichy chod,mohutna konstrukcia
- 8kg zotrvacnik
Proti este nemam lebo tento model nemam dlhy cas .Na prvy dojem som velmi spokojna .
- Cena - kvalita.
- Nizko umiestnené počítadlo.
Dobrý výrobok, za dobré peniaze.
- vynikajuci pomer cena / vykon
- masivna ocelova konstrukcia,
- gulickove loziska,
- kvalitna povrchova uprava,
- indukcna 40 stupnova a dostatocne velka zataz,
- integrovany generator bez baterii a napajania,
- tichy a hladky pohyb,
- 50 cm optimalne dlha draha
- prijemny ovladaci panel
- predpokladam spolahlivost a dlhu zivotnost
- dlha montaz - vela (zbytocnych) krytiek
- hrube gumene rucky, da sa zvyknut
- pevne, neprestavitelne chodidla
- neprestavitelna vyska drahy
- chybajuce recenzie
- chybajuci hrudny pas Polar (ma byt dodany dodatocne)
S trenazerom som spokojny a odporucam vsetkym narocnym zaujemcom. Na slovenske pomery kvalitny skoro profesionalny trenazer v primeranej cene. Trochu som sa zapotil s premiestnenim krabice (cez 100kg!!!) a montazou trenazera. Cvicim denne cca pol hodiny na zatazi 15 a da mi zabrat viac ako beziaci pas, kedze precvicuje cele telo nie iba nohy. Pred prvym pouzitim kvapnite z dodaneho lubrikantu na drahu, odstrani sa tym selest z pohybu koliesok. Dotykove senzory tepu meraju pri navlhcenych rukach, t.j. po 5 minutach behania celkom spolahlivo. Polar som zatial neskusal pretoze nebol v dodavke ale dodavatel slubil bezplatne dodat. Kedze napajanie je z generatora, ked prestanete behat tak displej zhasne.
Pre viac informacii vygooglite fy DYACO a jej znacku SPIRIT (CE800) pripadne SOLE (E95) a ich "best buy" recenzie, co mna presvedcilo o kupe tohto vyrobku.
Zobrazujem 361 - 366 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 17 18 [ 19 ]