Najnovšie recenzie zo sekcie Eliptické trenažéry
- Nezaberá miesto a môžem cvičiť kedy potrebujem
Odporúčam je to veľmi dobrý stroj na kondičné cvičenie aj na chudnutie.
- Splnil očakávania, totožný s popisom eshopu
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
Stroj je tichý a kompaktný, menší a tichší ako predošlý
Hop-Sport HS-070С Buzz
Pridané: 19. decembra 2023
(naposledy upravené 15. januára 2024)
Zakúpený v Hop-sport
- Jednoduche zlozenie
- Stabilny
- Tichy chod
- Lahko pochopitelne ovladanie
Som s nim spokojna, jedina malickost, ktora mi trochu vadi, je hlasny tón pri zapojeni do siete. Inak parada, oproti mojmu predchadzajucemu stroju (z tych lacnejsich) je to uplne ina liga. Stabilnejsi, tichsi, dokonca dobre vyzera. Vhodny aj pre vyssich ludi. Je trochu dlhsi, treba viac miesta, ale oplati sa.
Reakcia obchodu Hop-sport
- Tichost
- Možnosti nastavovania programov a záťaže.
- Je ako tak tichý.
- Tep meria úplne mimo realitu. Pri cvičení mám tep v rozmedzí 130-150. Neviem ani rozprávať poriadne a eliptický trenažér mi stále ukazuje len 72 tep. Tým pádom je program, ktorý ma zvyšovať intenzitu na základe tepu nepoužiteľný.
- Nesprávne meria hodnoty % tuku v tele. Úplne mimo realitu aj o 10%. Vypočíta Vám %tuku na základe akéhokoľvek vzorca čo si nájdete na internete. Ktoré je totálne nepresné.
- Už by som ho nekúpila. Mala som o neho záujem práve kvôli spomínaným meraniam, ktoré sú vlastne zlé. Mohla som si kúpiť o 100 eur lacnejší.
Mohutný, kvalitné spracovanie,stabilita.
- množstvo nastavení
- záťaž
- vŕzganie
Stroj je celkom v pohode. Síce trochu vrže ale to sa dá pretrpieť. Čo sa týka výkonu resp. záťaže tak je na tom dobre. Je k dispozícii veľa módov čo je výhodou oproti ostatným strojom.
- Je pohodlný
- Tichý, stabilný
- Dobrá cena
pri používaní vychádza z pohybového mechanizmu záťažového kolesa "rušivý" cyklický zvuk, uvidíme či sa to bude časom pri používaní zhoršovať a budeme reklamovať, alebo nie.....
Absolútne odporúčam.
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
Tím obchodu Hop-Sport.
- Stroj je kratší ako tie ktoré majú zotrvačnik vzadu ale naopak je hodne široký vďaka madlam.
- Stroj je naozaj masívny.
- Pri vyššej rýchlosti sa ozvalo klepotanie. Poslali mi servis a premazali spoje nosného rámu. Klepotanie prestalo, uvidíme ako sa stroj bude chovať v budúcnosti.
Splnil moje predstavy, perfektný dizajn, výborná funkčnosť.
Tichý, jednoduchý, dá zabrať
Vrzgajuci poľský nepodarok. Má to mať nosnosť 180 kg ale po 3 mesiacoch nepravidelného používania vŕzga neskutočne. Odstránil som plastové kryty, podotahoval sroby, namazal pohyblivé časti ale pomohlo len čiastočne. Plus ten počítač je neprehľadný a návod vyzerá 100 x preskenovany a necitatelny. Stiahol som ho aj v elektronickej forme zo stránky výrobcu a vyzerá rovnako nepoužiteľný. Neviem či sa vŕzganie dá reklamovať ale už sa mi nechce na ňom ani cvičiť má to tak irituje.
- Rýchle zostavenie
- Vhodný do interiéru menších rozmerov
- Ľahká manipulácia
- Na plávajúcej podlahe treba mať podložku lebo po pol hodine cestujete centimetrami dopredu ale to nie je chýba produktu
Celkovo som spokojná. Za málo peňazí veľa muziky!
- Tichý
- Robustná, pevná konštrukcia
Som spokojná.
- kompaktny a spratny
- tichý chod
- možnosť nastavenia záťaže
- prehladny displej s nastaveniami vzdialenosti, kalorii, casu atd.
- nutné premazávanie
Skvelý pomer cena-výkon, s tovarom som veľmi spokojná.
Tím obchodu Hop-Sport.
Splnil očakávania, veľmi tichý.
Reakcia obchodu Hop-sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
Velmi odporucam
Zobrazujem 41 - 60 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...19 Ďalšie »