Najnovšie recenzie zo sekcie Eliptické trenažéry
- tichý chod
- rýchle dodanie
- extrémne vŕzganie po ani nie 2 týždňoch používania
Produkt rozhodne neodporúčam
- Ešte je to doma len pár dňová novinka, málo odskúšaný, ale zatiaľ sme spokojní. Prehľadný návod na zloženie.
- žiadna
inSPORTline Petyr ET
Pridané: 21. apríla 2023
(naposledy upravené 21. apríla 2023)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- lacné
- Používame ho len krátko, kvalita sa zdá byť veľmi dobrá, nebol problém ani pri skladaní, nič nechýbalo, všetko pasovalo. Zatiaľ má aj veľmi tichý chod.
Produkt odporúčam.
- Výborný pomer cena a kvalita.
- stroj je tichý, ľahká montáž, pomer cena a kvalita , som spokojná
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
Jednoduchá montáž stroja, tichý chod,dobre sa na ňom cvičí, veľa programov.Veľká spokojnosť celej rodiny
- Drobne nedostatky - na 1 skrutke poškodeny zavit na lavom pedali a aj na puzdre maly otvor. Opravili sme si to sami....
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za hodnotenie!
Prosíme pamôtajte, že sme Vám radi pomôžeme. Pokiaľ nie je trenažér 100% funkčný prosíme o kontakt.
- tichý chod
- pekne vyzerá
- kvalitny stroj
- dosť vysoké madla
- Stroj je to mohutný, s väčšou váhou, čo je dobré pre stabilitu. Rodina si ho obľúbila hneď napoprvé.
Po zložení stroja som ho vyskúšal a trošku ma prekvapila slabá kvalita monitoru. Očakával som robustnejší držiak a nie lacnú umelotinu. Niekedy vypadáva wifi, to tiež nie je príjemné.
Ale najväčšia starosť je celková nestabilita stroja. Pri zábere pravou nohou sa mi zdvíha ľavá strana predného stojana, čo je veľmi nepríjemné. Snažil som sa všemožným spôsobom odstrániť tento problém, ale bezvýsledne. Zaujímavé, že sa zdvíha len ľavá strana, pravá je stabilná.
- Účinný trenažér
- Tichy
- Kúpila som tento produkt pre syna, ktorý má DMO. Pomáha mu na precvičovanie horných a dolných končatín
Reakcia obchodu Hop-sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
Tichý chod. výborný na cvičenie doma.
- Položky by mohli byť pre montáž označené číslami, tak ako sú označené v postupe.
- Prišiel s poškodeným lakom, bol poškodený obal pri preprave.
Cvičenie je namáhavejšie než na starom stroji, čo je super. Pri prvom cvičení po cca 30 minútach začal vydávať jemné zvuky, ktoré vydával aj pri ďalších dvoch cvičeniach. Zatiaľ som nezistil presne odkiaľ ten zvuk vychádza.
Tím obchodu Hop-Sport.
- stroj je vhodný pre svoje parametre do menších priestorov.
Tím obchodu Hop-Sport.
rucky su uzke,ak meriate tep za chodu alebo sa chcete pri cviceni drzat pevnych casti je to problem... pohyblive casti buchaju o ramena.. co sa tyka nastavenia displeja nič moc pri tej cene som cakal viac.. zatazove kolesa slabe vzhladom k ich vahe... produkt porovnam s inym typom od insport line v tej istej cenovej kategorii... Ale cvicit sa da.. mensi ,mohutny, uvidime casom....
Duvlan Yasmin
Pridané: 21. februára 2023
(naposledy upravené 21. februára 2023)
Zakúpený v Duvlan.sk
- Super
- Tichý chod, vhodné aj do bytu-menšie rozmery stroja, dá sa zložiť podľa návodu.
Zobrazujem 61 - 80 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...19 Ďalšie »